2020 – huhtikuu

Koronarajoitukset – seura alkoi kokoontua toistaiseksi netissä

1.4.2020

Uskoisitko 100-vuotiaaksi… Tampereen Filatelistiseura kokoontui ensimmäisen kerran netissä 1.4.2020. Microsoft Teams-kokous oli normaaliin aikaan 18:30. Ohjelmassa oli puheenjohtaja Juha Valtosen kertomia seuran kuulumisia sekä Mikko Kylliäisen esitelmä Scifi filateliassa.

 

Verkkotapaaminen 15.4.

Tälläkin kertaa tarjolla oli puheenjohtajan kuuulumisia, havaintoja sekä esitelmä. Kuulimme aihefilateliaa otsikolla ”Volkswagen Typ 1 – Tuttavallisesti Kupla”, Mikko Kylliäinen.

 

Verkkotapaaminen 29.4. 

Ohjelmassa puheenjohtajan kuulumiset, havainnot sekä esitelmä Saksan inflaatio, Juha Valtonen. Kokous on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, ja linkin kokoukseen (tähän tai seuraaviin) voi tilata sähköpostiosoitteesta netti@tampereenfilatelistiseura.fi . Samaan osoitteesen voi lähettää myös filateelisia havaintoja näytettäväksi osallistujille. Havainnot mielellään pienen tekstin kera jos et näytä ja esittele sitä itse. Tervetuloa mukaan! ”Uusille” harjoitus 18:00 ennen varsinaista tapaamista. Jatkamme parittomina keskiviikkoina toukokuun loppuun saakka.