Mitä tehdä perimilleni postimerkeille?

Mitä tehdä perimilleni postimerkeille? Keräilyinto hiipunut, haluat realisoida!

Parasta olisi, jos kokoelman jatkaja löytyisi lähipiiristä. Älä ainakaan hävitä pientäkään kokoelmaa, sillä siitä voi olla iloa alan keräilijälle ja mahdollisesti rahallista hyötyä sinullekin.

Haluatko tietää perimiesi postimerkkien, -korttien tai keräilyrahojen arvon? Arvioimme yksittäisten kohteiden ja kokoelmien arvon ja tarvittaessa laadimme kirjallisen lausunnon sinulle, kuolinpesälle, verottajalle tai asianajajalle.

Jos keräilyintosi on sammunut ja haluat realisoida kokoelmasi, autamme sen myymisessä markkinahintaan.
Tampereen Filatelistiseura tarjoaa mahdollisuuden realisoida kohteita ja kokoelmia:
– iltahuutokauppa jokaisessa kokouksessa
– pidämme kaksi TamCollect myyntitapahtumaa vuodessa: syksyllä ja keväällä. Tapahtumassa seurallamme on myyntipiste ja sen lisäksi mukana on useita yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä myyjinä ja paljon postimerkkeilijöitä ostajina.
– arvokkaat kohteet myymme kansallisten tai kansainvälisten huutokauppojen välityksellä erikseen sovittuna (huutokauppahuoneen provisioon lisätään kerhomme osuutena 10%).
– tunnemme markkinan ja meillä on hyvä keräilijäverkosto, jonka vuoksi voimme myydä markkinahintaan myös suoraan keräilijälle/keräilijöille.

Myyntitoimeksianto kuten arviotkin tehdään kirjallisina. Jokaisesta toimeksiantoon liittyvästä myyntitapahtumasta annetaan kirjallinen selvitys ja myyntihinta vähennettynä palkkiollamme tilitetään sovitulle pankkitilille. Myyntipalkkiomme on 15 %.

Otamme myös vastaan lahjoituksia.

Herättikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Jukka Kaivanto

jukka.kaivanto@gmail.com

040 656 0156

Tampereen Filatelistiseura

 

 

 

Top