100-vuotisnäyttely – huhtikuu 2019

Tampereen Filatelistiseuran 100-vuotisnäyttely oli 12.-14.4.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Supermessujen yhteydessä. TamCollect 2019 -ohjelma tästä. Barkov-merkki myytiin nopeasti loppuun!

Tällä sivulla lisätietoa mm. 0€ TamCollect/Tampere -setelistä (Liite 1), Jenni Haukion näyttelykokoelmasta (L 2) sekä näyttelyssä olleista Tampere-aiheisista kokoelmista (L 3).

Tamcollect 2019 -näyttely

Messuilla oli tapahtumia koko perheelle ja kaikkien makuun. Keräilyhallissa C oli monenlaista ihmeteltävää. Tampereen Filatelistiseura 100v -juhlanäyttely ja myyntipöytä (linkki), Pohjois-Hämeen Numismaatikot 50v (linkki), Postcrossingyhdistys (linkki), Korttien tarinat (linkki) sekä paljon muuta. Tapahtuman myyjiä olivat mm. Hellman Huutokaupat, Vesa Järvistö, Juhani Kemi, Aspbäck (Ruotsi), Merkki-Albert, Keräilypojat Tommi Pehkonen, AB Philea (Ruotsi), Postimerkkipalvelu Vetola oy, Frimärkebutikken (Tanska), OY Kaj Hellman LTD, Tampereen raha-apaja ja Postiljonen (Ruotsi).

Palmares-tilaisuus oli Hotelli Ilveksessä lauantaina 13.4. 2019. Illalliskortin hintaan kuului myös Tampereen näyttelyn muistoblokki. Sitä ei muulla ollut hankittavissa.

 

Tampereen Filatelistiseuran 100 v  -näyttelyn tuomaristo,  kokoelmaluettelo, näyttelyluettelo, tulokset

Pj Jukka Mäkinen
Jussi Murtosaari ja Jukka Sarkki
Juha Kauppinen ja Ari Muhonen
Raino Heino ja Jari Majander
Allan Pihl ja Olli Turunen

TamCollect 2019 –kokoelmat ja Pohjois-Hämeen Numismaatikot 50 vuotta -näyttelyn kokoelmat löytyvät täältä.

Näyttelyluettelo tästä (koko useita megoja).

TamCollect 2019 -tulokset tästä.

Top